onsdag 5 mars 2008

käes on MÄRTS

Kirjutamises on kahjuks väike vahe sisse jäänud, teisalt pole nii väga olulist ka toimunud. Vyv ema läks eile koju, õhtul kuulsin, et plaanib mehega aprilli alguses tagasi tulla. Eks siis ole näha. Seekord oli ta siin üksi. Mulle oli suureks abiks, puhkasin peaaegu terve nädala!!! Uskumatu. Kõik olid imestunud, et ta nii palju tegi. Nüüd siis töötan täiskiirusel edasi. Alles teine päev, pärast puhkust ei tundugi nii hull :D
Laupäeval käisime Jessicaga Kopenhaagenis. Kahjuks ei vedanud meil eriti ilmaga, sadas vahelduva eduga, seega linna peal jalutamisest ei tulnud eriti midagi välja. Ja head šoppingu keskust ka ei leidnud, st kus kõik poed oleks koos. Need pidid asuma kesklinnast väljaspool..Aga kui see kõik välja jätta siis oli väga tore vaheldus.
Ja siis on veel tavapärased käigud nagu rootsi keele kursus, kodune svenska, kohvitamised siinsete sõpradega jne
Ilmast ka, eile sadas lumi maha ning kraadiklaas oli nullis või veidi miinuses. Hommikuks oli lumi alles, aga nüüd päeva edenedes ja termomeetri pügala tõustes hakkab see ära sulama ja lume asemel on vesi. See oli esimene lumi minu jaoks sel aastal...aga kuna käes on märts siis loodan ma ikka soojade ilmade püsima jäämisele. päikest!

Inga kommentarer: