måndag 17 mars 2008

Vabandust, et ma pole jälle kirjutanud. Tagantjärele tundub nagu palju märkimisväärseid sündmusi polekski, aga samas läheb aeg kiiresti ja miski peab ju seda põhjustama.

Kolmapäeval, 12. märtsil, käisin Nataliaga Malmö sümfooniaorkestri kontsertil. Iseenesest oli kontsert lühike, veidi alla tunni. Mängiti vene helilooja Sergei Prokofjevi loomingut. Ma pole üleüldises mõttes klassikalise loomingu austaja, aga tema looming ei istunud nagu üldse. Kuidagi liiga äkiline..

Reedel, 14. märtsil, käisime Marloes ja Jessicaga väljas. Algul oli planeeritud, et see on Jessica lahkumispidu, sest ta läheb varsti koju :'( Aga paljud ei saanud tulla, vb läheme mingi kord veel välja. Algul istusime Marloes juures kodus ning südaöö paiku läksime välja. Sattusime mingisse kreeka pärasesse kohta. Pool pubi istumiskohtade ja laudadega ja siis oli tantsuplats ka. Kl 03 lüüakse siin plats puhtaks..siis ei jäägi muud üle kui koju minna. Kobisin viimase bussiga Falsterbosse tagasi. Magama sain kl 05...hommikust sõin kl 13 ja kl 16.30 asusin jälle Malmö poole teele. Jessica kutsus Melodifestivaleni finaali vaatama. Nüüd on Rootsil siis ka lugu valitud. Vaatasime veel filmi "Knocked up".. ööseks jäin Malmösse. Pühapäeval, st eile tulin siis pärastlõunal Falsterbosse tagasi.

Täna on jälle tööpäev. Pool on läbi juba :) Siis pärast tuleb Magda veel lastega siia :D ja siis ma lähen svenskat tudeerima. Jessical on sünnipäev ka.
Neljapäeval ootab mind ees lennureis :) vi ses!

Inga kommentarer: