söndag 10 februari 2008

Lund-Falsterbo-Skanör

Ühesõnaga laupäeval sai siis Jessicaga Lundis käidud. Käisime linna peal ringi, vaatasime ülikooli peahoonet ja toomkirikut, šoppasime ka. Väga super oli. Esiteks vedas tohutult ilmaga, väljas on peaaegi +10 kraadi sooja, päike paistab ja linnud laulavad. Teiseks on linn nii mõnus - hubane ja vaikne, veidi Tartu sarnane Mingeid immigrante pole näha, Malmöga võrreldes hoopis teistmoodi.
Siis tuli Jessica siia. Olin lubanud Lisale lapsi valvata, nad olid sõprade juurde õhtusöögile kutsutud. Lisa pani Oddi ise magama, nad läksid veidi enne kl 19. Seth oli hea poiss, oli rahulik ja kuulas sõna. Kl 20 olid põngerjad voodis ning algas meie aeg. Vaatasime Melodifestivaleni esimest vooru ja filmi "Little Childeren". Lisa oli ostnud meile popcorni, krõpse, limonaadi ja šokolaadi. Me ei jaksanud neid küll ära süüa. Tagasi tulid nad päris hilja (kl 02), oleksid võinud helistada ja teada anda, aga eks neil kadus ka ajataju ära. Kord elus on neil ka õigus väljas käia.

Täna käisime Falsterbo-Skanör tuuril. Rannas, peaaegu Falsterbo neeme tipus, tuuritasime jalgratastega muidu ringi. Kokkuvõttes oli nädalavahetus super!!!

Homsest hakkab uus rootsi keele kursus. Loodetavasti on see hea ja kasulik. Ainult 4 tk meie vanast seltskonnast jätkab..

Inga kommentarer: