torsdag 10 april 2008

Olen olnud Ingeri ja Thore juures 2 päeva, teisipäeva õhtul tulin. Vyv ema ja kasuisa said mu toa oma valdusesse. Põhimõtteliselt puhkan...eile käisin Malmös väikesel shoppingu tuuril, pärast valmistasime Ingeriga õhtusööki - kõik tulid siia sööma. Tänane päev kulgeb omasoodu..käisin korra Esmega jalgrattaga sõitmas, pärast läheme Ingeriga mingisse poodi ja siis Lisa juurde. Eelmine kord, st paar kuud tagasi, kui Vyv ema üksinda siin oli, siis olid Inger ja Thore reisil. Ausalt öeldes oli mõnes mõttes parem..kedagi polnud siin, tegin mis ja millal tahtsin..aga nüüd ei saa...keegi on kogu aeg kõrval aga mul ei ole põhjust viriseda tegelt. Homme on reede ja siis ootab ees nädalavahetus.

Jag tycker att jag antingen är förkyld - har ont i halsen, speciellt när jag sväljer; tonsiller är lite svullna - eller stressar. Blir det inte bättre, ska jag boka tid hos doktorn..

Väljas on ilm kevadiselt soe ja päikesepaisteline. Varsti puhkevad kõik lilled õitsele ja ja..oh, ma ei jõua seda ära oodata.
päikest!

Inga kommentarer: