fredag 20 juni 2008

hos Katre

Esmaspäeval pärast nädalast laste hoidmist otsustasin Falsterbost minema sõita. Piletid olid broneeritud ning pärast 3h rongisõitu olin Kungsbackas kohal. Suuremate raskusteta leidsime üksteist üles. Mis me siis ära tegime? Rääkisime, rääkisime. Väga hea klapp oli (Y) Olek oli hästi vaba ja nalja sai ka :D Käisime ümbruskonnas ringi (Kullavik). Sealne loodus on hoopis teistsugune, pole liivarandu vaid kaljude taolised moodustised. Men det är jättevackert där, jag skulle nog trivas. Göteborgis käisime, shoppasime, jalutasime ringi ja vaatasime jalkat üks õhtu. Oli Rootsi-Venemaa mäng, tänavatele olid ekraanid üles pandud. Kes mängu ei näinud, siis teadmiseks, et Rootsi kaotas 2-0 Väga halvasti mängisid, põhimõtteliselt kogu mäng käis rootsi värava all.
Eile pärast kolmepäevast puhkust pakkisin kotid ja astusin jälle rongi peale. Seekord oli suunaks Älmhult. Nüüd olengi nende maakohas Smålandis. Täna hakkame tähistama jaanipäeva, tõelist rootsi jaanipäeva. Peo tunnet küll eriti ei ole..veel vähemasti mitte. Oleks nagu tavaline argipäev.

1 kommentar:

Katre sa...

Minule ka väga meeldis, et sa mind kylastasid. Siiski kóige eredama mälestuse jättis mandelMASSSSA :D
Ps. Det behövs fler som du!!! Yhesónaga suur tänu veelkord, et hoolisid ja aitasid purke ja pudeleid taaskasutusele viia:D